A kép illusztráció

Szakterületek

Belbetegségek komplex rehabilitációja

A korábban felsorolt betegségek korántsem jelentik a teljes listát. Gyakorlatilag az összes krónikus betegség maradéktalanul gyógyítható táplálkozás intervencióval az elhízástól egészen a rettegett rákos daganatokig. Mi több, a táplálkozás rendbetétele nélkül gyakorlatilag nincs esély meggyógyulni semmiféle gyógyszerrel vagy sebészi eljárással.

Elkerülhetetlen a paradigmaváltás

Az emberek táplálkozási szokásait megváltoztatni nehezebb, mint a vallásukat.

A toxikus gondolkodásmód lecserélése nélkül a gyógyulás puszta illúzió. Az ember test-lélek-szellem hármas egysége és csakis ebben a komplexitásában lehetséges eredményesen értelmezni és gyógyítani.

A tudatalatti átprogramozása

Hiába minden tudatos igyekezet, szorgalom, kitartás, ha nem vagyunk tisztában azzal, hogy életünk minden aspektusát tudatalatti programjaink irányítják.

A kártékony programok felülírása nélkül úgyszintén lehetetlen a boldogulás.

Az én megközelítésem

Sajnálatos tapasztalat, hogy a modern belgyógyászat halott. Teljesen hasznavehetetlen, középkori szinten rekedt meg. Nem ismeri fel a krónikus betegségek biokémiai és orvosi élettani gyökereit, így megoldást sem talál rájuk. A gyógyszerek csupán a tüneteket maszkírozzák el, miközben a betegség alattomosan súlyosbodik tovább. A túlspecializált medicina képtelen összerakni a mozaikot, egymástól független szakágak képviselői mind a saját csövükön keresztül vizsgálják és kezelik reménytelen betegeiket.

A holisztikus megközelítés mindig is elengedhetetlen alapfeltétele volt a sikeres gyógyításnak. A táplálkozás mindent elsöprő szerepe az emberi test fiziko-kémiai funkcióinak zavartalansága szempontjából megkerülhetetlen, ám az ember nemcsak fizikai entitás.

A test elhasználódik, a szellem halhatalan. A szellem Te magad vagy, az örök életű entitás. A szellem megnyilvánulása a fizikai dimenzióban maga a test, a szellemvilágban pedig a lélek, így a szellem és a lélek szinte átfedik egymást, ezért sokan összekeverik a kettőt. A gyógyításnak, gyógyulásnak ezért van többdimenziós vetülete, ezért nem lehetséges a siker kizárólag a materiális, fizikai valóság manipulálása által.

A kép illusztráció